Varför ska man gå regelbundet på ansiktsbehandling?

Varför ska man regelbundet gå på ansiktsbehandlingar med peeling?

Vi hudterapeuter pratar ofta om vikten i att regelbundet ta hand om sin hud för att få ett resultat.
Med hjälp av peelingbehandlingar hjälper man huden att förnya sig själv genom att exfoliera huden skonsamt och effektivt samtidigt som cellförnyelsen i huden stimuleras.

Man förebygger huden och stärker upp den och dess barriär genom att utföra olika typer av peelingbehandlingar. Detta gör att huden får en långsammare åldringsprocess. Ju tidigare man börjar att förebygga, desto längre hålls huden fin.

Redan efter första peelingbehandlingen har man fått en fräschare hud med fint lyster, men för att få ett långsiktigt resultat rekommenderar vi antingen att göra behandlingar i en kur med kortare intervall eller gå på regelbundna behandlingar några gånger per år. Detta är individuellt beroende på vad din hud behöver och vad du vill ha för resultat.

Under en behandling hos oss får du en hudanalys där vi kan skräddarsy en behandlingsplan och även ge produkt rekommendationer för just din hud.

Välkommen ❤️