Välkommen till våran blogg

Hej alla kunder och välkommen till våran blogg!

Vi har startat upp denna blogg för att ni ska få hänga med oss och få information om exempelvis olika behandlingar, olika hudtyper och hudproblem. Vi kommer även att ge er produkt rekommendationer och information om nya tillskott till salongen, som till exempel våran Rollmassage som tillkom i våras.

Om ni har önskemål på vad ni vill läsa om här, antingen bara av nyfikenhet eller om ni har någon fråga, så får ni jätte gärna höra av er till oss så ska vi se till att blogga om det. Det kan vara allt ifrån ”Varför får jag vita små prickar runt ögonen?” eller ”hur blir jag av med förhårdnader på fötterna på bästa sätt?”.

Vi finns här för er och ser fram emot att kunna uppdatera er om vad som pågår här hos oss på salongen.

KRAM från oss!