Om oss

Söker Du resultat? På You – Öster Mälarstrand Hudvård erbjuder jag resultatinriktad hudvård, kroppsvård och massage. Jag har auktoriserad och certifierad kunskap och ett stort engagemang för mina kunder. Med hjälp av bevisat effektiva produkter från Exuviance och de bästa behandlingsteknikerna coachar jag Dig till det resultat Du vill ha. En plats dit Du kommer för att känna Dig väl omhändertagen.  

Söker Du avkoppling & harmoni? Jag anpassar min behandling efter Dina önskemål  –  djupgående eller mer lätt massage i harmonisk miljö med väldoftande kroppsolja och följsam känsla. Massagen lättar på spänningar och kickar igång Dina ”må-bra-hormoner”. Underbar djupavslappnande ansiktsmassage som stärker och vitaliserar huden samt ökar hudens fasthet och spänst. Du går vidare stärkt och fylld av positiv energi.

 

Om mig
Som innehavare av YOU – Öster Mälarstrand Hudvård tillhör jag branschrådet, Sveriges Hudterapeuters Riksförbund, vilket garanterar en gedigen utbildning och därmed trygghet för Dig som kund. Besitter även Hedersdiplom i utmärkande god kundkonsultation utfärdat av Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden.  Som kund hos mig är det alltid Du som står i centrum och jag anpassar varje behandling specifikt efter Dig och Din hud.

I Hudvårdskliniken arbetar jag med anpassade ansiktsbehandlingar och jag kan hjälpa Dig nå de reslutat Du vill ha. Du är varmt välkommen att ringa och boka en konsultationstid för Dig och Din väg mot en naturligt sund hud.         

 

Sinikka Linna
aukt. Hudterapeut
cert
.  Spaterapeut  

 

                     

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter


 • Fest Make-Up
  Skimrande färger - personligt utvalt för just Dig
 • AF Vitamin C20 Serum Capsules - uppgradering!
  Nu lanserar vi en ny spännande uppgraderad C-vitamin produkt som hjälper till att mer effektivt återställa hudens spänst och lyster, jämnar ut hudtone
 • Butiken öppen lördagar!
  Butiksöppet kl 10.00-13.00 lördagar. Välkomna!
 • Injektionsbehandlingar av högsta klass
  Ett estetiskt, vackert och naturligt resultat
 • Palina - Hudvänlig Professionell Makeup
 • NINAS KOMBI
  Nu får även Du ta del av NINAS KOMBI till stamkundspris!