Exuviance hudvård med AHA/PHA

Jag har valt att lägga mitt fokus på resultathudvård med produkter som fungerar och en effekt som varar. Efter att ha provat flertalet produkter och märken som finns och har jag valt ut ett märke med produkter jag litar på. Exuviance står i en klass för sig och det är deras produkter jag använder i alla ansiktsbehandlingar och en del av kroppsbehandlingarna. Exuviance hudvårdsprodukter passar så väl män och kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre.


Vad kan marknadens ledande hudvårdsmärke Exuviance göra för Dig?
Kliniska studier visar att då produkterna används enligt anvisningarna får hyn slätare struktur, ser sundare ut och får ny utstrålning, samtidigt som fina linjer och rynkor blir mindre framträdande.


Vårda Din hud – använd hudvårdsprodukter som ger resultat!
God hudvård hejdar åldrandet. Med rätt hudvård får huden spänst och bevarar sin ungdomliga lyster längre. Ju tidigare du börjar med god hudvård, desto längre håller Du kvar Ditt ungdomliga utseende.


För honom och henne – passar alla hudtyper, även känslig hud!
Exuviance är utvecklat för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Riktade produkter finns även för känslig hud, fet acnehud, normal/tålig hud – jag skräddarsyr efter Ditt behov. Det exklusiva patentet PHA finns bara i Exuviance produkter – särskilt anpassad för känslig hud.


Skönhet & fräschör – det bästa från vetenskapen, forskningen och naturen!
Exuviance effektiva hudvårdsprodukter bygger på professorerna Dr.Eugene van Scott´s och Dr.Ruey Yu´s (Princeton, USA) världspatenterade produkter. Många försöker kopiera dessa fantastiska produkter, men Exuviance är originalet. Scotts och Yus forskning och utveckling har pågått i över 40 år. Detta är Din trygghet. Du får ett resultat som är enastående och dessutom till ett mycket rimligt pris.
 
Age Reverse, för hud som uppvisar ålderstecken, är en av de mest populära produktserierna.   Fungerar, som alla Exuviance produkter, lika bra för såväl män som kvinnor.

Vad gör AHA PEELING i hudvårdsbehandlingen?

 • Motverkar och minimerar fina linjer och rynkor
 • Hjälper mot acne, fet och oren hud
 • Hjälper mot rosacea
 • Minimerar pigmentförändringar
 • Hjälper mot torr hud
 • Hjälper mot seborreisk eksem
 • Minimerar mörka ringar runt ögonen


Hur skiljer sig AHA PEELING från övriga peelingar?
Med AHAs glukossyra sker först en skonsam exfoliering av hudens övre lager genom att bindningarna mellan de döda hudcellerna löses upp. Det är endast döda hudceller som avlägsnas. Hud som är mycket torr får till exempel hjälp genom att borttagningen av fjällande hudlager förbättras. Dessutom förbättras huden ytterligare genom att produktionen och avstötningen av hudceller balanseras. Elastinet och kollagenet förbättras.  Detta är fördelar som endast uppnås med AHA och som inte någon annan kemisk eller mekanisk exfoliering kan ge. Förstås kan jag erbjuda Dig en skonsam kornpeeling med  provitamin A, C & E som alternativ. Som vid all slags peeling ska solen undvikas 1-2 dagar efter behandling.  
AHA-PEELING går ned i huden och ger den nytt liv, så att huden blir fräsch och ungdomlig!


Har Du känslig hud?
Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud och problemhud. Excuviance moderbolag Neostrata har utvecklat en helt ny generation AHA, nämligen PHA. PHA, Poly-Hydroxy-Acids (Polyhydroxysyra-G4), passar även känslig hud. PHA finns bara i Exuviance produkter. Det exklusiva patentet PHA i ett  s.k  amfoteriskt komplex ger maximal effekt utan att irritera.


  

 

Nyheter


 • Fest Make-Up
  Skimrande färger - personligt utvalt för just Dig
 • AF Vitamin C20 Serum Capsules - uppgradering!
  Nu lanserar vi en ny spännande uppgraderad C-vitamin produkt som hjälper till att mer effektivt återställa hudens spänst och lyster, jämnar ut hudtone
 • Butiken öppen lördagar!
  Butiksöppet kl 10.00-13.00 lördagar. Välkomna!
 • Injektionsbehandlingar av högsta klass
  Ett estetiskt, vackert och naturligt resultat
 • Palina - Hudvänlig Professionell Makeup
 • NINAS KOMBI
  Nu får även Du ta del av NINAS KOMBI till stamkundspris!